Aleksandar Rakić, Uroš Jurišić i Mirsad Bektić treniraju zajedno u jednom od najboljih klubova na svetu American Top Teamu, koji se nalazi na Floridi.  Rakić i Jurišić imaju jednu borbu pred sobom, Rakić će da odradi svoj debi u UFC-ovom oktagonu 2 septembra u Rotterdamu a Jurišić će da se bori pred domaćom publikom u Ljubljani na CFC4.
Rakić će se suočiti sa puno iskusniji Barroso se bori u UFC-u od 2013 godine i iza sebe ima jednu pobedu nad Darren Stewartom kojeg je pobedio na “UFC Fight Night 107 – Manuwa vs. Anderson” jednoglasnom odlukom sudija.

Jurišić će se suočiti sa Vladislavom Kanchevom ima MMA skor od 6 pobeda i 5 poraza, poreklom je kao što smo već napomenuli iz Bugarske i iza sebe ima jedan poraz i to od Tzvetelin Gerginova sa kojim se suočio sa “BFMMA – BULMMAF National Trials” od kojeg je poražen jednoglasnom odlukom suidja. Vladislava smo imali par puta priliku da gledamo na FFC priredbama, on se unutar FFC-ovog ringa suočio sa Ivanom Gluhakom i Ivicom Truščekom. Sa Ivanom je odradio nerešenu borbu a od Ivice je izgubio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Još nam nije poznato kada će se Betkić boriti ali nadamo se da ćemo ga imati prilike gledati u oktagonu što pre. Pogledajte sliku koju je Rakić objavio na svoj facebook: