Večeras se održava UFC212 u Brazilu, tamo će glavna borba večeri da bude između Jose Alda i Maxa Holloway gde će  u igri da bude pojas pero laka kategorije UFC-a. Jose Aldo je šampion te kategorije dok je Max Hollaway “trenutni” šampion pero lake kategorije. Pord te borbe verujemo da mnogi fanovi jedva čekaju da vide okršaj između možemo slobodno reci dva veterana MMA sporta, borbu između Vitora Belforta i Nate Marquardta.
Vitor je u poslednje vreme poređao tri poraza međutim poslednji poraz i borba mu se gleda kao “no contest” jer je Kelvin Gastelum sa kojim se tada suočio pao na doping testu na “THC”. Pre te borbe je poražen od Gegard Mousasia  i od Ronalda Souza tehničkim nokautima. Vitor je izjavio da ce mu ovo biti zadnja borba u UFC-ovom oktagonu ali da namerava da nastavi da se bori u nekim drugim MMA organizacijama u budućnosti.

Nate ima u svojih poslednjih devet borbi šest poraza i verujemo u slučaju da izgubi od Vitora da će mu UFC dati otkaz. Poslednji put se bio u akciji na UFC on Fox: Shevchenko vs. Peña početkom ove godine i tada se suočio sa Sam Alveyom, njega je Sam uspeo da pobedi nokautom u drugoj rundi.
Šta vi mislite ko će iz oktagona da izađe kao pobednik?