Danas se odrzava UFC214 po mnogi najbolja UFC cak sto vise MMA priredba ove godine do sada gde ce glavna borba veceri da bude revans izmedu Daniel Cormiera i Jon Jonesa za titulu u poluteskoj kategoriji UFC-a.  Sunaslovna borba ce a bude za pojas u welter kategoriji UFC-a izmedju trenutnog sampiona te kategorije Tyrone Woodleya i prvog izazivaca Demian Maiae.  Jedna borba koja je jako zanimljiva i mnogi pricaju o njoj je borba izmedu dva odlicna borca rec je o bivsem UFC prvaku u welter kategoriji Robbie Lawleru i Donaldu Cerroneu.

Woodley je izgubio svoj pojas od Tyrone Woodleya na UFC210 prosle godine u junu mesecu, kada je nokautiran u prvoj rundi. Od tada se nije borio i svi jedva cekaju da vide njegov povratak u oktagon nakon poraza i nakon napustanja American Top temema koji vazi za jedan od njabolji MMA timova na svetu. Pre poraza od Woodleya je imao niz od pet Pobeda i 2015 godine je njegova borba sa Roryem MacDonaldom proglasena za borbu godine a mi kao i mnogi fanovi se definitivno slazemo sa tim. Da li ce ikada uspeti da dode do titule nam predostaje da vidimo ali definitvno ima potencijal za to.
Cerrone je jedan od najaktivnijih boraca u UFC-u i uvek nam priredi odlicne borbe, u slucaju pobede ce da ude u istoriju kao borac sa najvise pobeda u UFC-u. On je poslednji put bio u akciji na UFC on Fox: Shevchenko vs. Peña kada se suocio sa Jorgeom Masvidalom, mnogi su mislili da je ovo lak posao za Cerronea i da ce da pobedi bez vecih problema ali Cerrone je porazen u toj borbi tehnickim nokautom u drugoj rundi i tako mu je prekinut niz od cetri uzastopne pobede.

Poslusajte nas podcast u vezi ove priredbi gde smo dali prognoze uoci UFC214. Nas zanima u ciju pobedu vi verujete, ko i kako pobeduje?

Podcast #59 sa Lukom Jelcicem i Zlatkom Ostrogoncem: